ZA

NASTAVNIKE

Udžbenički kompleti (udžbenik i konstruktorski komplet) Infotehnika TiT 5, Infotehnika TiT 6 i Infotehnika TiT 7 su odobreni po novom planu i programu i već se nalaze u našoj ponudi.

 

Udžbenički komplet Infotehnika TiT 8 je u završnoj fazi odobravanja.

 

Pored navedenih udžbeničkih kompleta, u ponudi imamo i odobrena dodatna nastavna sredstva. U pitanju su kompleti materijala Tehnika 5, Tehnika 6, Tehnika 7 i Tehnika 8. Oni su bogato opremljeni i omogućavaju učenicima da urade sve vežbe predviđene planom, bez kupovine dodatnog materijala. U sastavu kompleta se nalaze uputstva za upotrebu koja u sebi sadrže tehničke crteže i fotografije modela i maketa na osnovu kojih učenici mogu raditi samostalno, bez veće pomoći profesora ili roditelja.

 

Pored vežbi namenjenih za redovnu nastavu, u našim kompletima se nalaze i kompleksnije vežbe namenjene za učenike koji žele više da urade.

*Napomena: Počev od 15.03.2021. godine kreće izbor udžbenika za narednu školsku 2021/2022 godinu. Prvi put se biraju udžbenici za četvrti i osmi razred. Pored toga, biće ponovljen i izbor udžbenika za treći i sedmi razred, tako da će nastavnici koji nisu bili zadovoljni prošlogodišnjim izborom moći ponovo da biraju i izaberu druge udžbenike. To daje mogućnost nastavnicima da izaberu naš odobreni udžbenički komplet za TiT za 7. razred, koji prošle godine nisu bili u mogućnosti da biraju, jer je odobrenje za njega stiglo tek posle završetka roka za izbor udžbenika.

ODOBRENJA ZA UČENIKE

PRIPREME I PLANOVI

AKREDITOVANI SEMINARI

 
 

5. razred

6. razred

 

7. razred

 

8. razred